Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Βίλα στη Μύκονο - Ονειρικό ταξίδι του μέλιτος!

Η Μύκονος είναι οπωσδήποτε ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Ελλάδας, καθώς φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των τουριστών που έρχονται να επισκεφθούν το νησί από ολόκληρο τον κόσμο. 
Είναι γεγονός ότι από τα τέλη της άνοιξης, ολόκληρο το καλοκαίρι, αλλά και τις αρχές του φθινοπώρου, το Νησί των Ανέμων, όπως είναι ευρέως γνωστό, υποδέχεται χιλιάδες κόσμου και σφύζει από ζωή! Αν και είναι διαδεδομένο ως κοσμοπολίτικος προορισμός που φιλοξενεί μεγάλες διασημότητες του αθλητικού, καλλιτεχνικού και πολιτικού χώρου της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού, συνδυάζει με έναν μαγικό τρόπο το μοντέρνο και πολυτελές με το παραδοσιακό ελληνικό στοιχείο και την αιγαιοπελαγίτικη αύρα! Για το λόγο αυτό, τα τελευταία χρόνια, η Μύκονος έχει αποκτήσει νέο χαρακτήρα, αποτελώντας τον πιο θελκτικό προορισμό για νεόνυμφα ζευγάρια που ονειρεύονται να περάσουν το πιο γλυκό ταξίδι της ζωής τους, το ταξίδι του μέλιτος, σε έναν μαγικό, παραδεισένιο τόπο! 
Τα χαρακτηριστικά ολόλευκα παραδοσιακά σπίτια με τα γαλάζια πορτοπαράθυρα, ένα στοιχείο τόσο παραδοσιακό και ονειρεμένο, οι υπέροχες παραλίες με το γαλάζιο του Αιγαίου να ξεδιπλώνεται στα πόδια, τα στενά σοκάκια που μοσχοβολούν λεβάντα και βασιλικό και τα πανέμορφα εστιατόρια και café bar που περιβάλλουν τους επισκέπτες με τη ρομαντική τους ατμόσφαιρα, τη γλυκιά μουσική και το χαμηλό φωτισμό τους, στοιχειοθετούν την τέλεια επιλογή για τις πρώτες μέρες της κοινής ζωής ενός ζευγαριού. Αν πάλι επιθυμείτε να γιορτάσετε το ευτυχές γεγονός με ξέφρενα πάρτι, ατέλειωτη διασκέδαση και μεγάλα ξενύχτια μέχρι το πρωί, η Μύκονος είναι και πάλι έτοιμη να δώσει τη λύση σε κάθε σας θέλω! Ανεξάρτητα, λοιπόν, από το πώς θα ξοδέψετε τις μέρες και τις νύχτες σας, το νησί διαθέτει υπερπολυτελείς βίλες προς ενοικίαση, γνωστές σε όλο τον κόσμο για τις ανέσεις που προσφέρουν και την εύκολη προσαρμογή τους σε όλα τα γούστα! 
Οι βίλες στη Μύκονο, είναι ιδανικές για να στεγάσουν την αγάπη και των έρωτα του νέου ζευγαριού, να ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία και να κάνουν το ταξίδι του μέλιτος να είναι πραγματικά αξέχαστο, όπως ακριβώς το ονειρεύεστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου